100 annosta à 170 g

  • Valmistusaineet

    • 6,000 kg Atria 2 kg Kypsä viljaporsaan E-suikale (6750)
    • 4,200 kg Apetit Kotimaiset kesäporkkanasuikaleet, pakaste
    • 0,100 l öljy
    • 1,200 kg Apetit Sipulikuutio, pakaste
    • 0,030 kg keltainen suolaton curry
    • 0,012 kg kurkuma
    • 0,030 kg lihaliemijauhe
    • 0,085 kg suola
    • 5,000 l kookosmaito
    • 0,005 kg kuivattu limenlehti
    • 1,000 l vesi
    • 0,200 kg maissitärkkelys

    Valmistusohje

    Laita viljaporsaan lihapakkaukset rei’itettyyn 1/1 65 GN -vuokaan ja esilämmitä lihoja noin 20 minuuttia yhdistelmäuunin höyrytoiminnolla. Freesaa kuuman padan pohjalla öljyssä sipuli ja mausteet. Lisää kookosmaito, limenlehdet ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita maissitärkkelys veteen ja saosta kastike. Lisää kastikkeen joukkoon viljaporsaanlihat sekä kesäporkkanasuikaleet, kuumenna. Tarjoa jasmin riisin kanssa.