26 annosta à 150 g (1 kpl 1/1 65 mm GN)

  • Valmistusaineet

    • 2,500 kg Atria Sydänmerkki gluteeniton lihapyörykkä 20 g
    • 0,500 kg Apetit Ratatouille, pakaste
    • 0,500 kg Apetit Pomodoro Rosso -sekoitus, pakaste
    • 0,800 kg tomaattimurska
    • 0,030 kg valkosipulimurska
    • 0,008 kg kasvisliemijauhe
    • 0,005 kg suola
    • 0,001 kg mustapippuri, rouhittu
    • 0,200 kg mozzarellajuustoraaste

    Valmistusohje

    Kaada voideltuun GN-vuokaan lihapyörykät. Sekoita kasvikset, tomaattimurska ja mausteet keskenään. Lisää kasvisseos lihapyöryköiden päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. Kuumenna vuoka kiertoilmatoiminnolla 170 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä perunasosetta.