25 annosta à 300 g

  • Valmistusaineet

    • 2,000 kg Apetit Kotimaiset peruna & keittokasvikset, pakaste
    • 1,000 kg Apetit Acapulco sun, pakaste
    • 1,000 kg Atria Sydänmerkki -nakkipala/ Vegyu Eggie -pala
    • 4,000 l vesi
    • 0,040 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
    • 0,010 kg suola
    • 0,020 kg tacomausteseos
    • 0,100 l limemehu

    TARJOILUUN:

    • 0,125 g maissilastuja
    • tuoretta korianteria

    Valmistusohje

    Mittaa ainekset pataan nakkipaloja lukuunottamatta. Keitä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää nakkipalat ja kuumenna. Tarjoile keiton lisänä maissilastuja ja tuoretta korianteria. Kasvisvaihtoehdon saat käyttämällä Vegyu Eggie -palaa.