16 annosta à 300 g (1 kpl 1/1 65 mm GN)

  • Valmistusaineet

    • 0,800 kg Atria Palvilapasuikale/Vegyu Eggie -suikale
    • 0,800 kg Apetit Pomodoro Rosso -sekoitus, pakaste
    • 2,000 kg Apetit Peruna-sipulisekoitus, pakaste
    • 1,200 l ruokakerma, laktoositon
    • 0,015 kg Sambal Oelek -chilitahna
    • 0,001 kg mustapippuri, rouhittu
    • 0,001 kg chilijauhe
    • 0,008 kg suola

    Valmistusohje

    Mittaa voideltuun GN-vuokaan Peruna-sipuli -sekoitus, Pomodoro Rosso ja palvilapasuikale. Sekoita. Mittaa neste ja mausteet kulhoon ja sekoita. Kaada liemi vuokaan kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140 asteessa (kosteus 60 %) noin 40 minuuttia.

    Kasvisvaihtoehdon saat käyttämällä Vegyu Eggie -suikaletta.