30 annosta à 100 g

  • Valmistusaineet

    • 0,800 l vesi
    • 0,044 kg kuivahiiva
    • 0,020 kg suola
    • 0,950 kg vehnäjauho
    • 0,300 kg Vegyu Palsternakkapyree
    • 0,100 l oliiviöljy

    HERNELEVITE:

    • 0,600 kg Apetit Kotimainen herne, pakaste
    • 0,600 kg maitorahka, laktoositon
    • 0,100 kg pestokastike

    Valmistusohje

    Sekoita kuivahiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja osa vehnäjauhoista. Lisää palsternakkapyree, öljy ja loput vehnäjauhot. Vaivaa ja levitä leivinpaperilla vuorattuun GN-vuokaan. Peitä liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi. Paista 225 asteessa noin 25 minuuttia. Soseuta kohmeiset herneet, lisää rahka sekä pestokastike. Tarjoile levite leivän kanssa.