10 annosta à 400 g (KULHO)

  • Valmistusaineet

    • 0,600 l vesi
    • 0,050 kg misotahna
    • 0,040 l soijakastike
    • 1,000 kg Apetit Verdekasvikset, pakaste
    • 1,000 kg kypsä itämainen riisiä esim. jasmin
    • 1,000 kg Atria Sydänmerkki
      gluteeniton lihapyörykkä 20 g, pakaste
    • 0,200 kg salaattijuustokuutio, laktoositon
    • 0,050 kg Apetit Punasipuli, hakattu
    • 0,100 kg sweet chili -kastike
    • tuoretta chiliä, seesaminsiemeniä ja korianteria tarjoiluun

    Valmistusohje

    Kiehauta vesi ja mausta misotahnalla sekä soijakastikkeella. Lisää Verdekasvikset ja anna kiehahtaa uudelleen. Kasvikset saavat jäädä rapsakoiksi. Keitä riisi ja kuumenna lihapullat. Kokoa annoskulhoihin riisiä, lihapullia ja Verde- kasviksia liemineen, salaattijuustokuutiot sekä hakattu punasipuli. Viimeistele makealla chilikastikkeella, tuoreella chilillä ja korianterilla sekä seesaminsiemenillä.

    Vinkki! Annos maistuu myös kylmänä esim. take away -myynnistä.