30 annosta à 200 g (1 kpl 1/1 65 mm GN)

  • Valmistusaineet

    • 3,000 kg Atria Kypsä viipaloitu lihamureke, gluteeniton pakaste 50 g
    • 0,040 l öljy
    • 0,020 kg valkosipulimurska
    • 0,004 kg savupaprikajauhe
    • 0,006 kg chilijauhe
    • 1,500 kg Apetit Juuressalsa, pakaste
    • 1,600 kg tomaattimurska
    • 0,400 l vesi
    • 0,020 kg lihaliemijauhe, vähäsuolainen
    • 0,006 kg suola
    • 0,005 kg sokeri
    • 0,002 kg mustapippuri, rouhittu
    • tuoretta persiljaa viimeistelyyn

    Valmistusohje

    Kuumenna lihamureke pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista chilihöystö erikseen padassa. Kuullota mausteet ja juuressalsaa padan pohjalla hetki. Lisää tomaattimurska, vesi, liemiaines, suola, sokeri ja pippuri. Anna hautua noin 20 minuuttia. Lisää valmis chilihöystö murekkeiden kanssa vuokaan ja tarjoile riisin kanssa.