30 annosta à 120 g (1 kpl 1/1 65 mm GN)

  • Valmistusaineet

    • 3,000 kg Atria Kypsä viipaloitu kana-porkkanamureke gluteeniton 50 g, pakaste
    • 0,500 kg Apetit Pomodoro Rosso -sekoitus, pakaste
    • 0,001 kg mustapippuri, rouhittu
    • 0,100 kg sweet chili -kastike
    • 0,200 kg juustoraaste

    Valmistusohje

    Laita sulaneet kana-porkkanamurekeviipaleet GN-vuokaan. Sekoita Pomodoro Rosso -kasvikset ja sweet chili -kastike keskenään ja nostele kuorrute viipaleiden päälle. Halutessasi voit laittaa pinnalle juustoraastetta. Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 150 astetta (kosteus 40 %) noin 20 minuuttia. Koristele vuoka hienonnetulla lehtipersiljalla ja tarjoa perunasoseen kera.