25 annosta à 375 g

  • Valmistusaineet

    • 4,000 kg Vegyu Punajuuripyree
    • 2,000 kg vesi
    • 1,500 kg kaurakerma
    • 0,050 kg maissitärkkelys
    • 0,020 kg kasvisliemijauhe
    • 0,015 kg suola
    • 1,625 kg Vegyu Kasvistasku kaurakuorella, pakaste 50 x 65 g/kpl

    PINAATTIPESTO:

    • 0,120 kg Apetit Kotimainen pinaatti, pakaste
    • 0,120 kg pesto
    • 0,050 kg pähkinärouhe/pikakaurahiutale

    Valmistusohje

    Sekoita maissitärkkelys pieneen määrään nestettä. Laita kaikki keittoaineet 1/2 150 GN-astiaan, sekoita ja laita kansi päälle. Kuumenna keitto yhdistelmäuunin höyrytoiminnolla. Sekoita kaikki pestoaineet keskenään ja anna makujen tasaantua hetki kylmiössä. Kuumenna kasvistaskut yhdistelmätoiminnolla 140 asteessa (20 % kosteus). Tarjoa keiton sekä pinaattipeston kera.