10 annosta à 290 g

  • Valmistusaineet

    • 0,850 kg hampurilaissämpylöitä
    • 0,770 kg Apetit Paneroitu kalapihvi, pakaste
    • 0,400 kg majoneesi

    COLESLAW:

    • 0,500 kg Apetit Coleslaw
    • 0,150 kg Apetit Kotimainen Herne, pakaste
    • 0,150 kg Apetit Omenakuutio, pakaste
    • 0,050 l öljy
    • 0,020 l omenaviinietikka
    • 0,010 l sitruunamehu
    • 0,001 kg mustapippuri, rouhittu
    • 0,002 kg suola
    • 0,040 kg tilli, tuore

    Valmistusohje

    Kuumenna sämpylät ja kalapihvit. Valmista coleslaw sekoittamalla ainekset ja anna makujen tekeytyä hetken kylmässä. Kokoa hampurilaissämpylän väliin coleslaw-salaattia, kuuma kalapihvi ja majoneesia.