15 annosta à 300 g (1 kpl 1/1 65 mm GN)

  • Valmistusaineet

    • 2,000 kg perunakuutio, kypsä
    • 0,800 kg Atria Sydänmerkki -nakkipala/ Vegyu Eggie -pala
    • 1,000 kg Apetit Juuressalsa, pakaste

    MAUSTEÖLJY:

    • 0,200 l öljy
    • 0,040 kg kokojyväsinappi
    • 0,014 kg suola
    • 0,002 kg persilja, kuivattu

    TARJOILUUN:

    • 0,700 kg kanamunia, paistettuna

    Valmistusohje

    Mittaa perunakuutiot, nakkipalat ja juuressalsa voideltuun vuokaan. Sekoita mausteöljy ja kaada vuokaan. Sekoita kevyesti. Paista 160 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile paistetun kanamunan kanssa.

    Kasvisvaihtoehdon saat käyttämällä Vegyu Eggie -palaa.