100 annosta à 190 g

  • Valmistusaineet

    • 13,000 kg Atria Sydänmerkki Gluteeniton Jauhelihapihvi 65 g, pakaste

    PORKKANAKASTIKE:

    • 2,000 kg Vegyu Porkkanapyree
    • 3,500 l vesi
    • 0,030 kg kasvisliemijauhe
    • 0,016 kg suola
    • 0,160 kg maissitärkkelys
    • 0,500 l vesi

    Valmistusohje

    Jauhelihapihvit:

    Laita pihvit 1/1 65 GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 140 asteessa (kosteus 20 %) 75 asteen sisälämpöön noin 15 minuuttia.

    Porkkanakastike:

    Mittaa pyree, vesi ja kasvisliemijauhe pataan. Kuumenna ja sekoita. Sekoita maissitärkkelys veteen. Lisää seos kiehuvaan nesteeseen huolellisesti sekoittaen. Anna kiehua 5–10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa jauhelihapihvien kera. Voit korvata osan vedestä kookoskermalla.