100 annosta à 165 g

  • Valmistusaineet

    • 10,000 kg Atria Grillattu kanan paistipala 50 g, pakaste

    HEDELMÄKASTIKE:

    • 0,050 kg öljy
    • 0,500 kg Apetit Sipulikuutio, pakaste
    • 0,003 kg kuivattu minttu
    • 2,500 l vesi
    • 1,500 l appelsiinitäysmehutiiviste 300 %
    • 0,130 kg maissitärkkelys
    • 0,500 l vesi
    • 1,000 kg Apetit Hedelmäsalsa, tuore
    • 1,000 kg mandariinipaloja
    • 0,015 kg suola
    • 0,032 kg kanaliemijauhe

    Valmistusohje

    Laita paistipalat GN-vuokaan 3 kg/vuoka ja kuumenna yhdistelmätoiminnolla 140 asteessa (kosteus 40 %) noin 15 minuuttia. Freesaa kuuman padan pohjalla sipuli ja mausteet. Lisää vesi ja appelsiinimehu pataan. Kuumenna. Sekoita maissitärkkelys veteen ja saosta kastike. Kiehauta. Lisää hedelmäsalsa ja mandariininlohkot lopuksi ja kuumenna kastike nopeasti, älä keitä. Tarjoa riisin sekä kanan paistileikkeiden kanssa.