18 annosta à 300 g (1 kpl 1/1 65 mm GN)

  • Valmistusaineet

    • 0,600 kg risottoriisi
    • 1,200 kg Apetit Juuressalsa, pakaste
    • 1,000 kg Vegyu Eggie -suikale
    • 0,050 l öljy
    • 0,002 kg chilijauhe
    • 0,015 kg suola
    • 0,004 kg Provencen yrttisekoitus
    • 0,010 kg kasvisliemijauhe
    • 0,800 kg tomaattimurska
    • 0,200 kg ananasmehutiiviste
    • 1,600 l vesi

    VALKOSIPULIMAJONEESI:

    • 0,300 kg majoneesi
    • 0,025 kg valkosipulimurska

    Valmistusohje

    Punnitse riisi, juuressalsa ja Eggiesuikaleet voideltuun GN-vuokaan, sekoita. Valmista liemi: freesaa mausteet öljyssä kuuman padan pohjalla, lisää vesi, ananasmehu ja tomaattimurska. Kaada liemi vuokaan ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa (kosteus 50 %) noin 35 minuuttia. Tarkista riisin kypsyys. Sekoita majoneesi ja valkosipulimurska ja tarjoa risoton kanssa